豬肉牛蒡炊飯

豬肉牛蒡炊飯

4.4 13 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 松阪肉 切薄片
    200 克
  • 牛蒡 切絲(長約5公分)
    80 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 味醂
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 紅蘿蔔 切絲(長約5公分)
    50 克
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 466.4 mg
Białko 27.2 g
Kalorie 3170.5 kJ / 758.5 kcal
Tłuszcz 29.5 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 68.6 g
Węglowodany 95.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...