Urządzenia i Akcesoria
豬肉牛蒡炊飯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約3公分)50 克
-
油10 克
-
松阪肉 切薄片200 克
-
牛蒡 切絲(長約5公分)80 克
-
日式醬油15 克
-
米酒10 克
-
味醂10 克
-
高湯150 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
紅蘿蔔 切絲(長約5公分)50 克
-
水500 克
-
蔥 切蔥花15 克
-
白芝麻1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
466.4 mg
Białko
27.2 g
Kalorie
3170.5 kJ /
758.5 kcal
Tłuszcz
29.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
68.6 g
Węglowodany
95.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味 • 炊飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan