Urządzenia i Akcesoria
橄欖燉雞
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分)400 克
-
橄欖油2 大匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
紅辣椒粉½ 茶匙
-
薑黃粉½ 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
檸檬皮屑½ 顆
-
蒜頭20 克
-
薑 去皮10 克
-
洋蔥 切條(約1公分)200 克
-
綜合去核橄欖 (紅、綠或黑色)120 克
-
肉桂棒1 支
-
水200 克
-
新鮮巴西利葉 少許,切碎
-
檸檬汁2 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20.4 g
Kalorie
1271 kJ /
304.1 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
肉料理食帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan