Urządzenia i Akcesoria
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves20 g
-
shallots30 g
-
yellow onion cut in quarters100 g
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
cumin seeds1 tsp
-
fresh lemongrass white parts only2 stalks
-
cooking oil80 g
-
water500 g
-
carrot cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)50 g
-
jicama (sengkuang), cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)100 g
-
salt2 tsp
-
fresh coconut milk500 g
-
long beans cut in 4 cm length100 g
-
glass noodles soaked to soften and drained50 g
-
dried bean curd sticks (fuchuk), soaked to soften100 g
-
fresh red chillies cut in slices2
-
fresh green chillies cut in slices2
-
tempeh cut in slices (2 cm), pan fried100 g
-
dried tamarind piece (asam keping)1
-
ground turmeric1 tsp
-
firm tofu cut in slices (2 cm), pan fried200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1769 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
3089.9 kJ /
738.5 kcal
Tłuszcz
57.8 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
37.6 g
Węglowodany
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Begedil Daging
30 min
Chicken Macaroni Soup
30 min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Brak ocen
Balado Eggplant
50 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Curry Mee
30 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min