Urządzenia i Akcesoria
Braised Chicken with Chestnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
vegetable oil10 g
-
star anise2
-
ground Sichuan pepper (opcjonalnie) (see tip)1 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)500 g
-
cooked chestnuts, peeled300 g
-
dark soy sauce10 g
-
light soy sauce30 g
-
granulated sugar10 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
spring onions cut in pieces (4 cm), for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
625 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Mapo tofu
15 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min