Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 4 cosce di pollo, con pelle e ossa
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 200 g di prosciutto crudo, a dadini
- 400 g di funghi champignon freschi
- 300 g di fondo di manzo
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 1 bacello di timo fresco
- 30 g di acqua
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2725 kJ / 650 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Insalata di patate
1ч. 5 мин.
Cake bagnata all'arancia
1h 30min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne all'arrabbiata
Brak ocen
Pollo in salsa di mandorle e uova
45min
Polpette in salsa spagnola
55 Min
Pollo alla pechinese
Brak ocen
Manzo alla Stroganoff
45min
Liquore ai frutti rossi
30min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Cornetti al prosciutto
35min
Torta ai frutti rossi
1h 15 min