Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 4 cosce di pollo, con pelle e ossa
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino rosso, secco
- 200 g di prosciutto crudo, a dadini
- 400 g di funghi champignon freschi
- 300 g di fondo di manzo
- 2 rametti di rosmarino fresco
- 1 bacello di timo fresco
- 30 g di acqua
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2725 kJ / 650 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Knöpfli all’aglio orsino
Keine Bewertungen
Nettare di lamponi
Keine Bewertungen
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Keine Bewertungen
Stufato di manzo con patate e pasta
Keine Bewertungen
Pollo piccante allo zenzero
45 Min
Salsa al curry
10min
Ratatouille
40 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Fagottini di pollo con patate e verdure
55min
Parmigiana di melanzane
2h
Spezzatino alla zurighese
50 Min