Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Purea di patate e pollo
- 1000 g di patate a pasta farinosa, sbucciate, a pezzi (1 cm)
- 300 g di acqua
- 50 g di latte di cocco
- 2 cucchiaino di sale
- 600 g di petti di pollo senza pelle, a piccoli pezzi
- 30 g di burro
Verdure e ultimazione
- 150 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 300 g di bietole, tagliate a strisce sottili
- 1 cucchiaio di curry in polvere, piccante
- 200 g di latte di cocco
- 50 g di acqua
- 1 dado di pollo per brodo (per 0.5 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2377 kJ / 566 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Pollo con asparagi e riso
45 Min
Gratin di broccoli e quinoa
1h 10min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Uova sode
20 Min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Farfalle con vongole e pomodorini
Brak ocen
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min