Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di pane, raffermo, a pezzi
- 60 g di Parmigiano, a pezzi
- 20 - 25 g di prezzemolo
- 6 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di zucchine, a pezzi
- 2 cipollotti, a pezzi
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45min
Insalata di mele e carote
5min
Frittata
35min
Contorno di zucchine
30min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Cavolfiori gratinati
50min
Verdure ripiene
1h 20min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Frittata soffice alle patate
1h 15min