Torta bara al cioccolato

Torta bara al cioccolato

3.6 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
16 fette

Składniki

Torta al cioccolato
  • albumi (300 g circa)
    8
  • di zucchero
    85 g
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    280 g
  • di nocciole sgusciate
    140 g
    140 g di mandorle pelate
  • tuorli (185 g circa)
    10
Ganache
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    150 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    150 g
  • di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
    1 ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 454 kcal / 1900 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...