Urządzenia i Akcesoria
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 pieces
Składniki
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
215 mg
Białko
3 g
Kalorie
703.7 kJ /
168.2 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boston Bun
2 godz. 45 min
Triple chocolate muffins
20 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Focaccia
3 godz.
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2 godz. 30 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Focaccia
3 godz.
Jaffa muffin
40 min
Quick strawberry dessert
5 min