Urządzenia i Akcesoria
Bibimbap
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Gochujang Sauce
-
Korean chili paste (gochujang)3 tbsp
-
mirin2 tbsp
-
sugar2 tsp
-
roasted sesame seeds2 tsp
-
green onion thinly sliced on the bias1
Bibimbap
-
sushi rice8 oz
-
sesame oil1 tsp
-
soy sauce3 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced1 in.
-
beef stock32 oz
-
large eggs4
-
fresh shiitake mushrooms sliced2 oz
-
snow peas3 oz
-
zucchini thinly sliced, bias cut6 oz
-
carrot julienned2 oz
-
napa cabbage in pieces (¼ in.)4 oz
-
16 oz beef tenderloin, thinly sliced (¼ in.)prime ribeye steak thinly sliced (¼ in.)16 oz
-
kimchi4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43.3 g
Kalorie
2467.5 kJ /
589.8 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pad Thai
45 min
Napa Kimchi
14 godz. 15 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 godz. 10 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Banh Mi
40 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Salmon Miso Soup
30 min
Ramen Noodle Soup
40 min