Wersje kompatybilne
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Jalapeño XO Sauce
- 3 oz dried scallops
- 3 oz dried shrimp
- 11 oz shaoxing rice wine
- 6 oz garlic cloves, peeled
- 6 oz jalapeño chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 6 oz Fresno chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 18 oz canola oil
- 3 oz soy sauce
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Black Rice and Scallops
- 4 oz black rice
- 32 oz water
- ⅔ oz fresh ginger, sliced
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 9 baby bok choy, cut in half
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, in pieces
- 12 fresh sea scallops, large (U10)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp oil
- 4 tbsp unsalted butter
- green onions, sliced on the bias, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™)
50 Min
Bibimbap
55 Min
California Stuffed Artichokes
55 Min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min