Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)

Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)

3.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
4 portions

Składniki

Jalapeño XO Sauce
  • dried scallops
    3 oz
  • dried shrimp
    3 oz
  • shaoxing rice wine
    11 oz
  • garlic cloves peeled
    6 oz
  • jalapeño chilies de-stemmed, sliced (2 in.)
    6 oz
  • Fresno chilies de-stemmed, sliced (2 in.)
    6 oz
  • canola oil
    18 oz
  • soy sauce
    3 oz
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 pinch
Black Rice and Scallops
  • black rice
    4 oz
  • water
    32 oz
  • fresh ginger sliced
    ½ oz
  • fresh lemongrass in pieces (2 in.)
    1 stalk
  • baby bok choy cut in half
    9
  • fresh shiitake mushrooms in pieces
    2 oz
  • fresh sea scallops, large (U10)
    12
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • oil
    1 tbsp
  • unsalted butter
    4 tbsp
  • green onions sliced on the bias, to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 478 kcal / 2000 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...