Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 14 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Jalapeño XO Sauce
-
dried scallops3 oz
-
dried shrimp3 oz
-
shaoxing rice wine11 oz
-
garlic cloves peeled6 oz
-
jalapeño chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
Fresno chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
canola oil18 oz
-
soy sauce3 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Black Rice and Scallops
-
black rice4 oz
-
water32 oz
-
fresh ginger sliced½ oz
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
baby bok choy cut in half9
-
fresh shiitake mushrooms in pieces2 oz
-
fresh sea scallops, large (U10)12
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
oil1 tbsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
green onions sliced on the bias, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2000 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 min
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
New England Clam Chowder
45 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Cioppino
55 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min