Urządzenia i Akcesoria
Crown Roast of Lamb
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1789 mg
Białko
50 g
Kalorie
3268 kJ /
781 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Baked Crab Dip
15 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Gravlax
72 godz. 30 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min