Urządzenia i Akcesoria
Crown Roast of Lamb
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1789 mg
Białko
50 g
Kalorie
3268 kJ /
781 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min