Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz oil
- 10 ½ oz onions, cut into wedges
- 1 oz unsalted butter
- 10 ½ oz chicken stock
- ½ oz light whipping cream
- 1 oz all-purpose flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 143.9 kJ / 34.4 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 109.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Béarnaise sauce
15p
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
Brak ocen
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Brak ocen
Oysters with Lime Granita
15p
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15p
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Gravy
1h 15min
Hollandaise sauce
15p
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Pork Tortas
2h 20min