Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beurre aux herbes
- 60 g de beurre, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 1 brin de persil frais, les feuilles uniquement
- 2 branches d'aneth fraîche, les feuilles uniquement
- 1 brin de romarin frais, les feuilles uniquement
- 2 brins de ciboulette fraîche, en morceaux
- ½ c. à café de sel (opcjonalnie)
Flatbread
- 350 g de yaourt nature
- 350 g de farine de pain, et plus pour parsemer
- 1 c. à soupe de levure chimique
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1045 kJ / 250 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits Brownie
1 godz. 35 min
Sabayon classique
15 Min
Cupcakes Red Velvet végans
4h
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3 Std.
Burger de bahn mi à la vapeur et pickles de carotte
45min
Flatbread à l'aneth et à la feta
1h 20min
Flatbread garni à la mozzarella
45min
Braisade d'agneau
Brak ocen
Porridge aux fruits frais
15 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Sabayon
15 Min
Barres céréales tendres
1 godz.