Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'aneth fraîche
- 2 c. à café de levure déshydratée (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 350 g de farine de pain, et plus pour parsemer
- 200 g de feta, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagnes de courgette et poisson
1 Std.
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Poulet cuit à la tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2 godz. 15 min
'Chowder' de maïs doux et chorizo
1 Std.
Tranche de caramel salé
2 godz. 40 min
Cheesecake (sans cuisson)
5 godz. 30 min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Mayonnaise à l'avocat
15 Min
Pudding aux fraises
2 godz. 10 min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20min
Crème de champignons
20min