Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'aneth fraîche
- 2 c. à café de levure déshydratée (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 350 g de farine de pain, et plus pour parsemer
- 200 g de feta, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barres énergétiques aux céréales et fruits secs
2h 30min
Mojito à la grenade
10min
Sabayon classique
15 Min
Meal Prep - Epinards | Pull-apart bread aux épinards et skyr, smoothie aux fruits et mini cheesecakes en bocaux
Brak ocen
Muffins Noir&Blanc
1h
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Minestrone
45 min
Crackers au fromage
2h 30min
Chilli con carne
40 min
Flatbread garni à la mozzarella
45 min
Porridge aux fruits frais
15 Min
Pain pitta
2h