![Pizza assettata Pizza assettata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12142f34-6d30-43d6-b2ed-3945c5293e34/Derivates/feb8832d-5501-4f70-b688-24b2289474ca.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 250 g di farina tipo 00
- 200 - 250 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di peperoncino secco
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 812 kJ / 194 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 32.1 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Tarallini al latte
3 Std. 10 Min
Panini venostani
3 Std.
Insaporitore per pizza
30 Min
Mandorle e cacao espresso
1h
Taralli alla cipolla e uvetta
1 Std. 35 Min
Pane sciapo umbro
14h
Pancakes al bacon e porri
1h
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2h 30min
Pane pesto e pomodori
3 Std. 55 Min
Yogurt mug cake
20 Min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Insalata di riso, polpo e limone
1 Std. 30 Min