Panadinhos de legumes e aveia

Panadinhos de legumes e aveia

3.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 unidades

Składniki

  • flocos de aveia
    150 g
  • água
    1000 g
  • cenoura cortada em pedaços
    200 g
  • brócolos só os raminhos
    300 g
  • sal
    3 c. chá de
  • cebola
    100 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite mais q.b. p/ regar e untar
    30 g
  • beringela s/ casca, cortada em pedaços
    100 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • Farinha q.b. p/ panar
  • ovos batidos
    3
  • Pão ralado q.b. p/ panar
  • Óleo q.b. p/ fritar

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 44.1 kcal / 184.5 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 1.9 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 249 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...