Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de ramilletes de coliflor (sin la parte dura)
- 200 g de ramilletes de brócoli (sin la parte dura)
- 900 g de agua
-
2
pastillas de caldo
lub 2 cucharaditas de sal - 1 cucharadita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 451 kJ / 108 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Crema de judías verdes
35min
Crema de brócoli
30min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema de espinacas y quesitos
30min
Crema florentina (de espinacas)
45min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de acelgas y piñones
45min
Sopa de garbanzos con espinacas
30min
Crema con espinacas
25min
Crema de coliflor y garbanzos
40min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min