
Urządzenia i Akcesoria
Matjesaufstrich mit Roter Bete
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 Portionen
Składniki
-
Apfel rotschalig, geachtelt1
-
Rote Bete, gekocht in Stücken150 g
-
Zwiebel (75 g), halbiert1
-
Zitronensaft20 g
-
Saure Sahne100 g
-
Quark150 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Dill abgezupft3 Stängel
-
Matjesfilets gewürfelt400 - 500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
75 kcal /
313 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frisch gestrichen
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy