Urządzenia i Akcesoria
Matjesaufstrich mit Roter Bete
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 Portionen
Składniki
-
Apfel rotschalig, geachtelt1
-
Rote Bete, gekocht in Stücken150 g
-
Zwiebel (75 g), halbiert1
-
Zitronensaft20 g
-
Saure Sahne100 g
-
Quark150 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Dill abgezupft3 Stängel
-
Matjesfilets gewürfelt400 - 500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
313 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frisch gestrichen
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Fleischsalat
10 min
Matjes-Katersalat
55 min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min
Geflügelleberwurst
6 godz. 40 min