Matjesaufstrich mit Roter Bete

Matjesaufstrich mit Roter Bete

4.1 127 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 Portionen

Składniki

  • Apfel rotschalig, geachtelt
    1
  • Rote Bete, gekocht in Stücken
    150 g
  • Zwiebel (75 g), halbiert
    1
  • Zitronensaft
    20 g
  • Saure Sahne
    100 g
  • Quark
    150 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Dill abgezupft
    3 Stängel
  • Matjesfilets gewürfelt
    400 - 500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 75 kcal / 313 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...