Urządzenia i Akcesoria
Macadamia and Parmesan biscuits
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
59.8 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
264.7 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Peanut butter
5 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Strawberry jam
55 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Apricot Danish slice
40 Min
Quick almond biscuits
35 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min