Urządzenia i Akcesoria
Macadamia and Parmesan biscuits
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
59.8 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
264.7 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond shortcrust pastry
35min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Mushroom croustade
1h 35min
Tomato ketchup
1h 25min
Cheese soufflés
30min
Finger lime tarts
2h 30min
Roasted carrot dip
1h
Cheesy biscuits
1h 25min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Cheat's mascarpone
22h
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Chewy pistachio biscuits
45min