Macadamia and Parmesan biscuits
TM6 TM5

Macadamia and Parmesan biscuits

4.0 (33 oceny)

Składniki

  • 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 70 g roasted salted macadamia nuts
  • 50 g butter, softened
  • 100 g plain flour, plus extra for dusting
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
264.7 kJ / 63 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
3.2 g
Tłuszcz
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
0.3 g
Sód
59.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy