Urządzenia i Akcesoria
Macadamia and Parmesan biscuits
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
24 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
59.8 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
264.7 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Panforte
1 Std. 30 Min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Basil pesto
10 Min
Potato cakes
45 Min
Pineapple passionfruit tart
4 Std. 30 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Zucchini slice
45 Min
Chocolate mint thins
2 Std. 30 Min