
Urządzenia i Akcesoria
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
Fonduta
-
90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 36 mesi)
-
200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Mini soufflé
-
1000 g di acqua
-
300 g di carote pelate e a rondelle (0.5 cm)
-
300 g di piselli surgelati
-
burro q.b.
-
200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
4 uova
-
2 pizzichi di sale
-
2 pizzichi di pepe nero macinato
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
294 kcal /
1230 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
24.6 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Speciale domenica
12 Przepisów
Włochy
Włochy