Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
TM6 TM5 TM31

Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.5 (37 ocen)

Składniki

Fonduta

  • 90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 36 mesi)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Mini soufflé

  • 1000 g di acqua
  • 300 g di carote, pelate e a rondelle (0.5 cm)
  • 300 g di piselli surgelati
  • burro q.b.
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 4 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1230 kJ / 294 kcal
Białko
11.1 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy