Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.6 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 pezzi

Składniki

Fonduta
  • 90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 36 mesi)
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Mini soufflé
  • 1000 g di acqua
  • 300 g di carote pelate e a rondelle (0.5 cm)
  • 300 g di piselli surgelati
  • burro q.b.
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 4 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 294 kcal / 1230 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 24.6 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...