Torta morbida al cioccolato (senza glutine)

Torta morbida al cioccolato (senza glutine)

4.6 69 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porzioni

Składniki

  • olio di oliva + q.b.
    40 g
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    200 g
  • di acqua di ceci (il liquido di conservazione)
    50 g
  • di ceci bianchi in scatola sgocciolati
    300 g
  • uova
    2
  • di zucchero di canna grezzo
    100 g
  • di bicarbonato di sodio
    ½ cucchiaino
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 296 kcal / 1235 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 31.4 g
Błonnik 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...