Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di vino passito
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 90 g di tuorli d'uovo (6 tuorli circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 832.5 kJ / 199 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semolino dolce
1h
Fonduta
8 godz. 20 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Crumble ai marron glacé
45min
Crema catalana al cioccolato
50 分钟
Zabaione
15 分钟
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Salsa belga
Brak ocen
Bicchierini di semolino alla prugna e cipolla
30 分钟
Mini bonet
2小时
Zabaione (TM6)
15 分钟
Bonèt
2小时