Tiella di verdure a vapore

Tiella di verdure a vapore

4.2 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di patate pelate e a fette (0.5 cm)
  • 100 g di cipolle a fette (0.5 cm)
  • 50 g di pane bianco raffermo a pezzi
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 4 pizzico di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 130 g di peperone rosso pulito e a striscioline (1 cm circa)
  • 2 pomodori maturi privati dei semi e a fette (1 cm circa)
  • 700 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 223 kcal / 933 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 13.3 g
Węglowodany 22.7 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...