Wersje kompatybilne
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cipolle e mele alla birra nera
- 800 g di cipolle in quarti
- 200 g di mele adatte alla cottura, sbucciate e in quarti
- 100 g di birra scura
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di zucchero grezzo
Terminare la preparazione
- 1 - 2 filetti di maiale (200-400 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 32 fette di pane tostato
- 250 g di Camembert in 16 pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 378 kJ / 90 kcal
- Białko
- 4.21 g
- Węglowodany
- 9.54 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 0.89 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Chutney di cipolle caramellate
24sa
Crostini tonno e surimi
2 Std. 10 Min
Crema alla polpa di granchio
10 Min
Mousse all'avocado
15 Min
Olio allo za'atar
1h 10 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Burro alle acciughe
4 godz. 20 min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min