Urządzenia i Akcesoria
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 pieces
Składniki
-
slightly stale bread rolls sliced (1 cm)220 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
onions quartered80 g
-
dried herbes de Provence½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
-
milk150 g
-
medium eggs2
-
ground nutmeg2 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
10 g
Kalorie
1028 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Brak ocen
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 godz. 10 min
Choron Sauce
20 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Banoffee Brazilian Pavé
1 godz. 25 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Pumpkin Quiche
2 godz. 5 min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 godz. 50 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.