Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolla, a pezzi
- 100 g di porro, a pezzi
- 150 g di bulbi di finocchio, a tocchetti
- 50 g di foglie di cavolo verza, a listarelle
- 100 g di sedano, a tocchetti
- 100 g di peperone verde, a tocchetti
- 150 g di carota, a tocchetti
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 146.5 kJ / 35 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 min
Zuppa di patate e spinaci
1 godz.
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Dim sum "Shumai" vegetariani
1h 45min
Spiedini di melone e scampi con bulgur
45min
Polpette di agnello con focaccine batbout
1h 30min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Zuppa harira marocchina
40min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1h 25min
Caldo verde
35 min