Wersje kompatybilne
Crepas sin gluten rellenas de crema de almendras, pistaches e higos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de pistaches descascarillados sin sal
Crema de almendras
- 100 g de almendras
- 120 g de leche de almendras
- 25 g de miel
Crepas
- 30 g de tapioca
- 100 g de arroz
- 2 huevos
- 430 g de leche de almendras
- 1 cdita de vainilla
- higos, para decorar
- miel, al gusto para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2041.2 kJ / 486 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de almendras
12j
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Queso de cabra vegano
10 min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Cheesecake vegano, sin gluten
3h 30min
Hot cakes veganos
20 min
Harina sin gluten para panadería
10 min
Queso crema de almendras
20 min
Leche de almendras
12j
Baguette sin gluten
1h
Nieve de aguacate y coco
10 min
Hot cakes de avena y chía
25 min