Wersje kompatybilne
Crepas sin gluten rellenas de crema de almendras, pistaches e higos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de pistaches descascarillados sin sal
Crema de almendras
- 100 g de almendras
- 120 g de leche de almendras
- 25 g de miel
Crepas
- 30 g de tapioca
- 100 g de arroz
- 2 huevos
- 430 g de leche de almendras
- 1 cdita de vainilla
- higos, para decorar
- miel, al gusto para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2041.2 kJ / 486 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de avellanas y chocolate
10 min
Hot cakes de avena y chía
25min
Crema vegana de nuez
25min
Smoothie chai (vegano y sin gluten)
5min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1hod. 30min
Flan de amaranto
4h 40min
Queso crema de almendras
20 min
Leche de almendras
12hod.
Crema de cacahuate
15min
Ravioles de pollo (sin gluten)
1h
Barritas de frambuesa sin gluten
30min
Hotcakes Keto
20 min