Wersje kompatybilne
Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de harina de espelta
- 1 cdita de levadura seca instantánea
- 60 g de aceite vegetal
- 150 g de leche
- 30 g de miel
- 1 huevo
- 1 cdita de sal
- 250 g de queso panela, cortado en trozos
- 80 g de echalot, pelado
- 2 ramitas de romero fresco, sólo las hojas
- harina de espelta, para enharinar
- 1 yema de huevo, para barnizar
- mermelada de arándano, para decorar
- romero, solo las hojas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 10 porciones
- Kalorie
- 13175.4 kJ / 3149 kcal
- Białko
- 108 g
- Węglowodany
- 409 g
- Tłuszcz
- 133 g
- Tłuszcz nasycony
- 48 g
- Błonnik
- 49 g
- Sód
- 2621 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ejotes almendrados
30min
Poke bowl de arroz de coliflor
30min
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1 Std. 50 Min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1小时
Totopos con requesón
1h 20min
Palanqueta de cacahuate TM6
1 Std. 30 Min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 Min
Nieve de ate de membrillo
10min
Botana sorpresa
15 Min
Botana fresca de surimi
10min
Panqué de calabaza sin gluten
2h 20 min