Terrina de frutos rojos y coco
TM5 TM6

Terrina de frutos rojos y coco

3.3 (12 ocen)

Składniki

Terrina de frutos rojos

  • 40 g de jugo de limón
  • 400 g de agua
  • 3 cditas de agar agar
  • 50 g de fresas frescas, en cuartos
  • 50 g de frambuesas frescas
  • 50 g de zarzamoras frescas
  • 30 g de blueberry frescos
  • 60 g de miel de abeja

Cremoso de coco

  • 400 g de leche de coco sin endulzar, en lata
  • 100 g de agua
  • 3 cditas de agar agar
  • 60 g de miel de abeja

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
944 kJ / 23 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
3 g
Sód
159 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy