板豆腐蒸蛋

板豆腐蒸蛋

3.5 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 3 顆
  • 1 茶匙
  • 紅蘿蔔 切絲
    30 克
  • 10 克
  • 新鮮香菇 切絲
    2 朵
  • 清酒
    1 大匙
  • 日式醬油
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 板豆腐 擠乾水分,切塊(約1公分)
    200 克
  • 甜豌豆
    8 片
  • 玉米粒
    10 克
  • 600 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.798 g
Kalorie 595 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 8.013 g
Błonnik 0.654 g
Węglowodany 6.645 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...