Tandoori masala - Subcontinente indio

Tandoori masala - Subcontinente indio

5.0 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
100 g

Składniki

  • 2 cucharaditas de jengibre molido
  • 2 cucharaditas de ajo en polvo
  • 1 cucharadita de nuez moscada molida
  • 2 cucharaditas de semillas de fenogreco
  • 2 cucharaditas de canela molida
  • 2 cucharaditas de clavo molido
  • 3 cucharadas de semillas de comino
  • 4 cucharadas de semillas de cilantro
  • 2 cucharaditas de pimienta negra en grano
  • 4 cucharaditas de semillas de cardamomo

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 170 kcal / 713 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 26.4 g
Błonnik 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...