Urządzenia i Akcesoria
Gin de mora y enebro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 vasos
Składniki
-
50 g de agua
-
30 g de azúcar
-
½ cucharadita de bayas de enebro
-
100 g de moras congeladas
-
30 g de ginebra
-
100 g de tónica
-
8 - 10 cubitos de hielo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vaso
Sód
3.2 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Nem cuon vegetarianos con crema de lechuga
35min
Caipiriña de mango
5min
Pierogi Kapusty
1h
Opereta del mar al cava con croquetones de patata
2h
Sandwich de sushi (Onigirazu)
1h 30min
Daiquiri de melón
5min
Tostadas galesas de queso (Welsh rarebit)
15min
Caipirosca con fresas y jengibre
5min
Vodka tonic de moras y fresas
5min
Destornillador frappé
5min
Zumo de naranja, papaya y clavo
5min
Ceviche de bacalao
20min