Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de cebollas cortadas en cuartos
- 50 g de mantequilla
- 1 pellizco de azúcar
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- 250 g de cerveza
- 600 g de agua
-
1
pastilla de caldo de ave
lub 1 cucharadita de sal - 200 g de nata líquida
- 1 cucharadita de sal
- 4 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 776 kJ / 186 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Crema de espinacas y quesitos
30 min
Crema de brócoli
30 min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1 Std. 50 Min
Crema de apio
40 min
Crema de champiñones
20 min
Crema con espinacas
25 min
Crema de lechuga
40 min
Crema de canónigos
20 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min