Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de cebollas cortadas en cuartos
- 50 g de mantequilla
- 1 pellizco de azúcar
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- 250 g de cerveza
- 600 g de agua
-
1
pastilla de caldo de ave
lub 1 cucharadita de sal - 200 g de nata líquida
- 1 cucharadita de sal
- 4 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 776 kJ / 186 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Crema de champiñones
20 Min
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Crema de lechuga
40 Min
Crema de espinacas y quesitos
30 min
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1 godz. 50 min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Crema de pimiento rojo y jengibre
50 min
Crema de tomate
30 min
Crema con espinacas
25min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de canónigos
20 Min