Carpaccio de ternera con salsa de piñones
TM31 TM5 TM6

Carpaccio de ternera con salsa de piñones

3.1 (8 ocen)

Składniki

  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 8 - 10 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
  • 50 g de piñones
  • 15 g de zumo de limón
  • 50 g de vino blanco seco
  • 350 g de solomillo de ternera en filetes finísimos (carpaccio)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
769 kJ / 184 kcal
Białko
19.4 g
Węglowodany
0.8 g
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy