Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 8 - 10 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 50 g de piñones
- 15 g de zumo de limón
- 50 g de vino blanco seco
- 350 g de solomillo de ternera en filetes finísimos (carpaccio)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 769 kJ / 184 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 Min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5 Min
Carpaccio de pulpo
3sa 10 dk
Ensalada de cítricos con vinagreta de achiote
15min
Galets a la borgoñona
30 Min
Cóctel ocaso
5 Min
Tartar de buey
10min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Aperitivo de sandía
5 Min
Dip de aguacate y gambas
5 Min
Steak tartare
30 Min