Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 8 - 10 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 50 g de piñones
- 15 g de zumo de limón
- 50 g de vino blanco seco
- 350 g de solomillo de ternera en filetes finísimos (carpaccio)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 769 kJ / 184 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Langosta thermidor
50 min
Boletus con foie en papillote
30 min
Vinagreta de nueces
5min
Cup tropical con cava
5min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1h 40min
Cóctel Black Velvet
6h 10min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5min
Carpaccio de pulpo
3h 10min
Bloody Margarita
15 Min
Mantequilla Maître d'Hôtel
5min