Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
- 6 huevos
- 200 g de patatas paja (2 bolsas de 100 g)
- pimienta negra molida
- sal
- 100 g de aceitunas negras
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1576 kJ / 377 kcal
- Białko
- 18.67 g
- Węglowodany
- 11.08 g
- Tłuszcz
- 28.68 g
- Błonnik
- 2.39 g
Alternatywne przepisy
Berenjenas rellenas de atún
30 min
Salmorejo
10min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Champiñones con jamón y gambas
20 min
Pisto para dos
20 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Salmorejo para dos
45 min
Pisto
45 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Calamares a la americana
50min
Bacalao espiritual
45 min
Brochetas de emperador al jengibre
50min