
Wersje kompatybilne
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bulbe de fenouil
- 10 g de galanga
- 10 g de gingembre frais râpé
- 10 g de curcuma frais râpé, et 2 pincées pour les épinards
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 3 filets d'huile d'olive
- 50 g d'épinards frais
- 3 olives kalamata dénoyautées
- poivre blanc moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 71 kcal / 296 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Węglowodany
- 4 g
- Błonnik
- 3 g