Urządzenia i Akcesoria
韭菜花炒甜不辣
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
韭菜花 切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲(長約5公分)100 克
-
新鮮香菇 切條(約0,5公分)50 克
-
甜不辣 切斜片(約1公分)150 克
-
水15 克
-
糖½ 茶匙
-
米酒10 克
-
醬油10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.6 g
Kalorie
519.8 kJ /
124.4 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan