韭菜花炒甜不辣

韭菜花炒甜不辣

4.7 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 韭菜花 切段(約5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲(長約5公分)
    100 克
  • 新鮮香菇 切條(約0,5公分)
    50 克
  • 甜不辣 切斜片(約1公分)
    150 克
  • 15 克
  • ½ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 醬油
    10 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.6 g
Kalorie 519.8 kJ / 124.4 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 15.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...