Urządzenia i Akcesoria
滷焢肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
八角2 粒
-
桂枝 (長約5公分)3 克
-
甘草2 片
-
油5 克
-
蒜頭15 克
-
蔥 切段15 克
-
薑 切片5 克
-
五花肉 切片(厚約1公分)450 克
-
米酒30 克
-
水350 克
-
醬油50 克
-
冰糖粉30 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
20 g
Kalorie
2307.2 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan