Urządzenia i Akcesoria
芝麻乳酪麵包
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
5 個
Składniki
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用60 克
-
法國麵包粉240 克
-
黑芝麻粉10 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖20 克
-
水165 克
-
蛋液35 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
奶油 切塊20 克
-
高熔點起士100 克
-
熱水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
14.4 g
Kalorie
1399.2 kJ /
335.6 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan