Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 15 克 丁香魚乾, 泡水至軟
- 300 克 地瓜葉
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 504 kJ / 120 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 6.42 g
- Tłuszcz
- 6.22 g
- Błonnik
- 4.7 g