Urządzenia i Akcesoria
Parmesan-Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zum Kochen
-
Hartkäse ital. (z.B. Parmigiano reggiano)140 g
-
Schalotten halbiert2
-
Butter weich2 EL
-
Mehl1 EL
-
100 g WeißweinWermut (z.B. Noilly Prat)100 g
-
Salz und etwas mehr zum Kochen1 TL
-
Linguine400 g
-
Milch250 g
-
Sahne250 g
-
Pfeffer4 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
27 g
Kalorie
3403 kJ /
812 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
40 Min
Pappardelle in Pfefferbutter
20 Min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 Min
Linguine in Tomatenbutter
30 Min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 Min
Tomaten-Sahne-Sauce
30 Min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 Min
Mac and Cheese
1 Std.