Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de polenta
- 200 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 230 g de yaourt à la grecque
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de thon à la tomate, en conserve (à la catalane)
- 70 g d'olives noires dénoyautées à la grecque
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3100 kJ / 717 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pissaladière classique
2h
Quiche aux fruits de mer
1h 15min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1hod. 30min
Quiche carotte-cumin
1h
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50min
Cake épinard-ricotta
55min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min
Gâteau au yaourt, pommes et raisins secs
40min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50min