Gratin de christophine au vivaneau

Gratin de christophine au vivaneau

4.5 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 3 christophines coupées en deux
  • 400 g de filets de vivaneau rouge coupés en morceaux
  • 10 g de beurre doux
  • 15 g de farine de blé
  • 150 g de lait
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 100 g de fromage râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37.7 g
Kalorie 1340 kJ / 320 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...