Wersje kompatybilne
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beetroot Chutney
- 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 180 g apples, peeled, cored and quartered
- 200 g soft brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 120 g balsamic vinegar
Horseradish Cream
- 60 g crème fraîche
- 50 g mayonnaise
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 12 slider buns
- 6 slices roast beef, halved
- 50 g rocket leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 793 kJ / 188 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Spiced Nuts
20min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13 Std. 50 Min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Scottish Tablet
2 godz. 15 min
Piccalilli
12h 35min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Bacon and Cranberry Jam
40min