Urządzenia i Akcesoria
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Brandy Butter
10 min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4 godz. 25 min
Sloe Gin
2160 godz. 20 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Christmas Bread Sauce
15 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 godz. 45 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.