Wersje kompatybilne
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beetroot Chutney
- 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 180 g apples, peeled, cored and quartered
- 200 g soft brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 120 g balsamic vinegar
Horseradish Cream
- 60 g crème fraîche
- 50 g mayonnaise
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 12 slider buns
- 6 slices roast beef, halved
- 50 g rocket leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 793 kJ / 188 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Mince Pies
1 Std. 10 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Bramley Apple Shortcake
1 Std. 20 Min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Cheese Scones
20 Min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25min
Lemon Posset
2h 40min
Spiced Nuts with Cranberries
30min