Urządzenia i Akcesoria
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
7 g
Kalorie
793 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Onion Gravy
25 Min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 Std.
Get Ahead Turkey Gravy
1 Std. 45 Min
Pork Stuffing Balls
1 Std. 5 Min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
'Chip Shop' Curry Sauce
25 Min
Rhubarb Marzipan Slices
1 Std. 10 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Sweet and Sour Peppers
40 Min