
Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Salami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only8 - 10 sprigs
-
red peppers cut in pieces100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)200 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
brown sugar1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
lemon juice3 Tbsp
-
Dijon mustard2 Tbsp
-
water1000 g
-
dried pasta coloured300 g
-
fennel bulb thinly sliced (180 g)1
-
celery stalk thinly sliced (150 g)4
-
salami cut in thin strips200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
364 kcal /
1522 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
31.5 g
Błonnik
4 g