Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 200 g red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp brown sugar
- 2 tsp fine sea salt
- 3 Tbsp lemon juice
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1000 g water
- 300 g dried pasta, coloured
- 1 fennel bulb, thinly sliced (180 g)
- 4 celery stalk, thinly sliced (150 g)
- 200 g salami, cut in thin strips
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 31.5 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Sweet and sour chicken with rice
40min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 Std. 30 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Chicken Pizzaiola
50min
Curry and Coconut Risotto
35 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min