Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g red peppers, cut in pieces
- 100 g green peppers, cut in pieces
- 200 g red onions (100 g quartered, 100 g thinly sliced)
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp brown sugar
- 2 tsp fine sea salt
- 3 Tbsp lemon juice
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1000 g water
- 300 g dried pasta, coloured
- 1 fennel bulb, thinly sliced (180 g)
- 4 celery stalk, thinly sliced (150 g)
- 200 g salami, cut in thin strips
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 31.5 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Cottage Pie
1h 10min
Rice with Duck
1h 5 min
Ham Hock Potato Bake
35min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5 min
Cheeseburger Quiche
50min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Creamy mustard chicken stew
40min
Cheese and Bacon Pastries
35min
Chicken Pizzaiola
50min
Chicken Salad
1 godz. 20 min