Urządzenia i Akcesoria
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Syllabub
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar80 g
-
ginger wine100 g
-
whipping cream250 g
Stewed Rhubarb
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)200 g
-
sugar30 g
-
water30 g
-
candied ginger cut in small pieces, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.8 g
Kalorie
1620 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
32.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min
Red Onion Gravy
25 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Rhubarb Ice Cream
36 Std. 25 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Brandy Sauce
10 Min
Cauliflower cheese
55 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min