Ecorce de chocolat blanc caramélisée

Ecorce de chocolat blanc caramélisée

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 18 godz.
25 morceaux

Składniki

  • 250 g de chocolat blanc en morceaux ou callets
  • 1 c. à café de pâte de vanille
  • 1 pincée de sel
  • 3 c. à soupe de canneberges déshydratées
  • 3 c. à soupe de pistaches décortiquées, non salées
  • 1 pincée de sel d'himalaya
  • 1 pincée de cannelle, moulue

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 81 kcal / 339 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...