
Urządzenia i Akcesoria
Ecorce de chocolat blanc caramélisée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 18 godz.
25 morceaux
Składniki
-
de chocolat blanc en morceaux ou callets250 g
-
de pâte de vanille1 c. à café
-
de sel1 pincée
-
de canneberges déshydratées3 c. à soupe
-
de pistaches décortiquées, non salées3 c. à soupe
-
de sel d'himalaya1 pincée
-
de cannelle, moulue1 pincée
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Kalorie
81 kcal /
339 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts divins
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks