
Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Christmas Pudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
8 portions
Składniki
-
lemon thin peelings of skin and 50 g juice1
-
orange thin peelings of skin and 50 g juice1
-
raisins90 g
-
sultanas90 g
-
currants90 g
-
dried cherries90 g
-
brandy (opcjonalnie) plus extra for lighting if desired90 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground mixed spice1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
blanched almonds125 g
-
Granny Smith apple peeled, cored, quartered (approx. 100 g)1
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing80 g
-
dark brown muscovado sugar90 g
-
black treacle30 g
-
medium eggs2
-
cornflour25 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
boiling water plus extra as needed2000 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
433 kcal /
1814 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
131 mg