Urządzenia i Akcesoria
Za'atar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
80 g
Składniki
-
dried thyme20 g
-
dried oregano15 g
-
dried sage, (see tip)dried savory (see tip)15 g
-
sumac10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
toasted sesame seeds15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Sód
293.9 mg
Białko
1 g
Kalorie
132.6 kJ /
31.7 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jelebi
25 godz.
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Brak ocen
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Lemon Curd and Nectarine Tart (TM5)
Brak ocen
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 godz. 30 min
Tarka dal
30 min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Baklava
3 godz. 45 min